Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
83 entries.
Baard Baard wrote on 2 May 2024 at 17:21
Vanmiddag Kim & Natasja voor het eerst getroffen. Die twee weten wat ze doen! Niet mijn eerste trio, maar ik heb nog nooit zo genoten! Het plezier in wat ze doen en de geiligheid spat er af! Mocht je deze recensies lezen omdat je nog twijfelt, twijfel dan niet langer en boek een sessie met deze gezellige, heerlijke en prachtige meiden. Tot gauw!
Vanmiddag Kim & Natasja voor het eerst getroffen. Die twee weten wat ze doen! Niet mijn eerste trio, maar ik heb nog nooit zo genoten! Het plezier in wat ze doen en de geiligheid spat er af! Mocht je deze recensies lezen omdat je nog twijfelt, twijfel dan niet langer en boek een sessie met deze gezellige, heerlijke en prachtige meiden. Tot gauw!... Collapse
Puk Puk wrote on 17 April 2024 at 19:59
Heerlijke stel. Deze dames ontvangen je al in geile lingerie. Was afgesproken in Apeldoorn Na een kort wasje aan de jongeheer ben ik tussen de lekkere dames gaan liggen. Daarna een beetje met elkaar gekletst en voor dat ik het was Kim me weer aan het pijpen tot ik klaar kwam. Een uur met deze dames is het echt waard en zo voorbij. Na me te hebben aangekleed heb ik nog naar het geile stel gekeken. Ze kwamen naar me toe en kreeg van beide nog een geile zoen. Al met al is het wel een stel dat voor herhaling vatbaar is. Ik kom zeker nog terug Kim ging daarna Natasja even lekker geil beffen. Toen ze klaar was heb ik Natasja even heerlijk geneukt tot ik klaar kwam. Even gauw weer wasje gedaa
Heerlijke stel.
Deze dames ontvangen je al in geile lingerie.
Was afgesproken in Apeldoorn
Na een kort wasje aan de jongeheer ben ik tussen de lekkere dames gaan liggen.
Daarna een beetje met elkaar gekletst en voor dat ik het was Kim me weer aan het pijpen tot ik klaar kwam.
Een uur met deze dames is het echt waard en zo voorbij.
Na me te hebben aangekleed heb ik nog naar het geile stel gekeken.
Ze kwamen naar me toe en kreeg van beide nog een geile zoen.
Al met al is het wel een stel dat voor herhaling vatbaar is.
Ik kom zeker nog terug

Kim ging daarna Natasja even lekker geil beffen.
Toen ze klaar was heb ik Natasja even heerlijk geneukt tot ik klaar kwam. Even gauw weer wasje gedaa... Collapse
Stelletje k&s Stelletje k&s wrote on 13 April 2024 at 19:46
Lieve Kim en Natasja. Wij hebben jullie gisteren op onze hotelkamer mogen ontvangen en het was in één woord geweldig. Ik heb jullie als verrassing voor mijn vrouw geboekt, en dat was erg spannend…. Maar direct bij jullie binnenkomst was het ijs gebroken en de spanning had ruimte gemaakt voor gezonde spanning…. Dat doen jullie erg goed. ? Mijn vrouw zou deze avond op nummer één staan en dat was niet tegen dovemansoren gezegd, jullie zijn samen met haar aan de gang gegaan en ze heeft oprecht genoten, iets later ben ik er lekker bijgekomen om vervolgens heerlijk met z’n allen te genieten en een heerlijke ongeremde avond te hebben waarbij niemand ook maar iets tekort is gekomen. Wij hebben oprecht heerlijk genoten en een onvergetelijke ervaring gekregen waar we nog lang van zullen genieten. We komen in de toekomst zeker bij jullie terug….. Super bedankt en tot snel.
Lieve Kim en Natasja.

Wij hebben jullie gisteren op onze hotelkamer mogen ontvangen en het was in één woord geweldig.

Ik heb jullie als verrassing voor mijn vrouw geboekt, en dat was erg spannend…. Maar direct bij jullie binnenkomst was het ijs gebroken en de spanning had ruimte gemaakt voor gezonde spanning…. Dat doen jullie erg goed. ?

Mijn vrouw zou deze avond op nummer één staan en dat was niet tegen dovemansoren gezegd, jullie zijn samen met haar aan de gang gegaan en ze heeft oprecht genoten, iets later ben ik er lekker bijgekomen om vervolgens heerlijk met z’n allen te genieten en een heerlijke ongeremde avond te hebben waarbij niemand ook maar iets tekort is gekomen.

Wij hebben oprecht heerlijk genoten en een onvergetelijke ervaring gekregen waar we nog lang van zullen genieten.
We komen in de toekomst zeker bij jullie terug…..

Super bedankt en tot snel.... Collapse
Bobby Bobby wrote on 15 March 2024 at 17:51
Hi, een tijdje geleden voor het eerst een kinky trio met deze mooie lieve dames gehad. Ze zijn wel lekker dominant. Helaas wel snel me hoogte punt bereikt. Maar zeker genoten van de dames.
Hi, een tijdje geleden voor het eerst een kinky trio met deze mooie lieve dames gehad. Ze zijn wel lekker dominant. Helaas wel snel me hoogte punt bereikt. Maar zeker genoten van de dames.... Collapse
Jean-Paul Jean-Paul wrote on 15 February 2024 at 20:30
Vandaag mijn eerste trio. Beetje gespannen aangekomen werd ik hartelijk onthaalt. Ze stellen je gelijk op je gemak. Even lekker onder de douche alles opfrissen en daarna op bed tussen de prachtige dames liggen. Ze gingen elkaar zoenen en daarna kreeg de jongeheer kusjes, likjes en verdween helemaal in de mondjes. Wat kunnen deze vrouwen pijpen. Natasja ging met haar heerlijke billen naar me toe op me zitten. Wat een uitzicht. Ik kon er niet lang van genieten want Kim drukte haar lekkere kale kutje op me mond. Dit was allemaal zo lekker dat ik veel te vroeg kwam. Later begreep ik dat dit een nieuw standje van Natasja was. Van mij mag je hem erin houden meid. Volgende keer blijf ik langer zodat ik Kim ook nog even neuken. Dames heel erg bedankt. Hopelijk tot snel.
Vandaag mijn eerste trio. Beetje gespannen aangekomen werd ik hartelijk onthaalt. Ze stellen je gelijk op je gemak. Even lekker onder de douche alles opfrissen en daarna op bed tussen de prachtige dames liggen. Ze gingen elkaar zoenen en daarna kreeg de jongeheer kusjes, likjes en verdween helemaal in de mondjes. Wat kunnen deze vrouwen pijpen. Natasja ging met haar heerlijke billen naar me toe op me zitten. Wat een uitzicht. Ik kon er niet lang van genieten want Kim drukte haar lekkere kale kutje op me mond. Dit was allemaal zo lekker dat ik veel te vroeg kwam. Later begreep ik dat dit een nieuw standje van Natasja was. Van mij mag je hem erin houden meid.
Volgende keer blijf ik langer zodat ik Kim ook nog even neuken.

Dames heel erg bedankt. Hopelijk tot snel.... Collapse
Pete Pete wrote on 10 February 2024 at 12:05
wat een ontzettend geil en gezellig uurtje. de dames kkomen klaar als vulkanen, zijn super verzorgt en geil om te neuken. en ze brachten me met z'n tweeën tot een onvergetelijke hoogtepunt. een top beleving. en we hebben alle drie ontzettend genoten. gaan we weer doen!
wat een ontzettend geil en gezellig uurtje. de dames kkomen klaar als vulkanen, zijn super verzorgt en geil om te neuken. en ze brachten me met z'n tweeën tot een onvergetelijke hoogtepunt. een top beleving. en we hebben alle drie ontzettend genoten. gaan we weer doen!... Collapse
Martin Martin wrote on 9 February 2024 at 08:00
Kim en Natasja hebben ons bezocht op hotel voor een vrijgezellenfeest. En wat een feest werd dat! Twee prachtige dames, super sociaal en een flinke dosis humor. Ze hadden een speciaal progamma voor onze vrijgezel in elkaar gedraaid. De vrijgezel even goed onder handen genomen op ons verzoek, en daarna nog een sensuele show van de dames zelf. Het was de kers op de taart van onze dag we hebben er ontzettend van genoten. Een aanrader voor iedereen die een leuk vrijgezellenfeest wil organiseren! Kim en Natasja nogmaals bedankt en bij een volgend feestje denken we zeker weer aan jullie:)
Kim en Natasja hebben ons bezocht op hotel voor een vrijgezellenfeest.
En wat een feest werd dat!
Twee prachtige dames, super sociaal en een flinke dosis humor.
Ze hadden een speciaal progamma voor onze vrijgezel in elkaar gedraaid.
De vrijgezel even goed onder handen genomen op ons verzoek, en daarna nog een sensuele show van de dames zelf.
Het was de kers op de taart van onze dag we hebben er ontzettend van genoten.
Een aanrader voor iedereen die een leuk vrijgezellenfeest wil organiseren!
Kim en Natasja nogmaals bedankt en bij een volgend feestje denken we zeker weer aan jullie:)... Collapse
randy randy wrote on 9 February 2024 at 06:48
beide dames zijn super schoon. zeer vriendelijk en de sfeer is top. Beide zijn erg respectvol en houden goed rekening met de wensen en behoefte van jouw. contact was super fijn en de date ook. Zeker voor herhaling vatbaar??
beide dames zijn super schoon. zeer vriendelijk en de sfeer is top.
Beide zijn erg respectvol en houden goed rekening met de wensen en behoefte van jouw.
contact was super fijn en de date ook.
Zeker voor herhaling vatbaar??... Collapse
Guus Guus wrote on 25 January 2024 at 16:39
Wat een super intense ervaring was dit! De tijd vloog voorbij en we hebben heel veel lol gehad. Volgende keer maar wat langer afspreken!
Wat een super intense ervaring was dit! De tijd vloog voorbij en we hebben heel veel lol gehad. Volgende keer maar wat langer afspreken!... Collapse
Anoniem Anoniem wrote on 12 November 2023 at 12:50
Zo, wat een ervaring was dit zeg. Wat spanning voor de eerste keer maar bij binnenkomst was die eigenlijk meteen weg. Wat een heerlijke meiden zeg! Wie weet tot een volgende keer als jullie weer eens in de buurt zijn.
Zo, wat een ervaring was dit zeg. Wat spanning voor de eerste keer maar bij binnenkomst was die eigenlijk meteen weg. Wat een heerlijke meiden zeg! Wie weet tot een volgende keer als jullie weer eens in de buurt zijn.... Collapse
Mar Mar wrote on 5 November 2023 at 19:55
Super leuke meiden! Sexy en intelligente meiden waar je zowel als man als vrouw hele leuke avond mee kan hebben!
Super leuke meiden! Sexy en intelligente meiden waar je zowel als man als vrouw hele leuke avond mee kan hebben!... Collapse
The French connection The French connection wrote on 3 November 2023 at 18:13
Donderdag 2 november deze twee prachtige dames bezocht voor mijn eerste trio. Wat een heerlijke ervaring is dat. Zowel Kim als Natasja zijn beide om van te smullen. Ik had graag 4 handen gehad…. Vrolijke ongedwongen meiden die van sex houden, wat wil een man nog meer. Een beetje sprakeloos van de overweldigende sexuele ervaring ging ik weer op pad, had ik maar een uur geboekt dacht ik nog. Zeker voor herhaling vatbaar. Thanks dames.
Donderdag 2 november deze twee prachtige dames bezocht voor mijn eerste trio. Wat een heerlijke ervaring is dat. Zowel Kim als Natasja zijn beide om van te smullen. Ik had graag 4 handen gehad…. Vrolijke ongedwongen meiden die van sex houden, wat wil een man nog meer.

Een beetje sprakeloos van de overweldigende sexuele ervaring ging ik weer op pad, had ik maar een uur geboekt dacht ik nog. Zeker voor herhaling vatbaar. Thanks dames.... Collapse
Cor Cor wrote on 2 November 2023 at 17:05
Net half uur bij ze geweest, eerst even douchen en daarna financiën afhandelen. Ik mocht in het midden gaan liggen, vond het best spannend toen begonnen ze me heerlijk te pijpen wat een genot heerlijk! Daarna moest ik mee doen met het treintje? heerlijk van achteren lekker rustig en goed kijken toen gewisseld en missio afgemaakt hield het niet langer. Kom zeker terug dames bedankt
Net half uur bij ze geweest, eerst even douchen en daarna financiën afhandelen. Ik mocht in het midden gaan liggen, vond het best spannend toen begonnen ze me heerlijk te pijpen wat een genot heerlijk! Daarna moest ik mee doen met het treintje? heerlijk van achteren lekker rustig en goed kijken toen gewisseld en missio afgemaakt hield het niet langer. Kom zeker terug dames bedankt... Collapse
Grey Goose Grey Goose wrote on 26 October 2023 at 18:20
So wat een toffe ervaring! Dank jullie dames! Ik heb echt genoten. Kim nam mooi het initiatief en dirigeerde me waar ze me wilde hebben, nou dat hebben Natasja en ik geweten, heerlijke sex, een goede sfeer en een leuk gesprekje achteraf. Als de ervaring negatief was heren, dan ligt het aan jezelf…
So wat een toffe ervaring! Dank jullie dames!
Ik heb echt genoten. Kim nam mooi het initiatief en dirigeerde me waar ze me wilde hebben, nou dat hebben Natasja en ik geweten, heerlijke sex, een goede sfeer en een leuk gesprekje achteraf. Als de ervaring negatief was heren, dan ligt het aan jezelf…... Collapse
Goedbeginvanhetweekend!!! Goedbeginvanhetweekend!!! wrote on 6 October 2023 at 18:57
Was de advertentie van deze twee dames al eerder tegenkomen, maar het kwam nooit uit. Vandaag eindelijk was het zo ver. M’n eerste trio. En kan zeggen dat ik eigenlijk nu al niet kan wachten tot ze weer in de buurt zijn. Het zijn echt twee hele vrolijke en vriendelijke vrouwen. Ik voelde mij gelijk op m’n gemak. Éenmaal op bed begonnen ze elkaar te zoenen, had graag mee gedaan ? daarna werd ik door beide gepijpt en gelikt. Wat een ervaring? twee knappe gezichtjes die met je bezig zijn. Pijpkunsten waren top in orde. Daarna werd Kim lekker gebeft en ondertussen mocht ik Natasja lekker achterlangs nemen, ff serieus wat een billen zeg ? het fijne aan dit alles is dat ze er zelf ook van genieten. Kreeg complimenten dus ben met een lekker gevoel weer weg gegaan. Enige nadeel was dat ik gelijk weer zin had. Al met... Read more
Was de advertentie van deze twee dames al eerder tegenkomen, maar het kwam nooit uit. Vandaag eindelijk was het zo ver. M’n eerste trio.
En kan zeggen dat ik eigenlijk nu al niet kan wachten tot ze weer in de buurt zijn. Het zijn echt twee hele vrolijke en vriendelijke vrouwen. Ik voelde mij gelijk op m’n gemak. Éenmaal op bed begonnen ze elkaar te zoenen, had graag mee gedaan ? daarna werd ik door beide gepijpt en gelikt. Wat een ervaring? twee knappe gezichtjes die met je bezig zijn. Pijpkunsten waren top in orde. Daarna werd Kim lekker gebeft en ondertussen mocht ik Natasja lekker achterlangs nemen, ff serieus wat een billen zeg ? het fijne aan dit alles is dat ze er zelf ook van genieten. Kreeg complimenten dus ben met een lekker gevoel weer weg gegaan. Enige nadeel was dat ik gelijk weer zin had. Al met al super ervaring gehad. Kan niet wachten om weer af te spreken….... Collapse
Buurman. :) Buurman. :) wrote on 22 September 2023 at 17:29
Zo....ben er stil van. Twee mooie lieve dames die je erg fijn ontvangen. Ik was wat zenuwachtig, maar ze zijn zo lief dat je dat gewoon vergeet. Dit is zeker iets wat ik vaker met hen wil doen, alleen dan langer dan 30 min. Beide zijn mooie lieve dames een wat groter, ander wat kleiner. Beide erg schoon , fris en knap. Ik ga ze niet snel vergeten. Sex was heerlijk, respectvol en sensueel. Wees zuinig op deze twee .....bedankt Anja en Judith 😉 ( zo noem ik ze in mijn gedachtes) Ik kom zeker weer terug als jullie in Gilze zijn....
Zo....ben er stil van. Twee mooie lieve dames die je erg fijn ontvangen. Ik was wat zenuwachtig, maar ze zijn zo lief dat je dat gewoon vergeet. Dit is zeker iets wat ik vaker met hen wil doen, alleen dan langer dan 30 min. Beide zijn mooie lieve dames een wat groter, ander wat kleiner. Beide erg schoon , fris en knap. Ik ga ze niet snel vergeten. Sex was heerlijk, respectvol en sensueel. Wees zuinig op deze twee .....bedankt Anja en Judith 😉 ( zo noem ik ze in mijn gedachtes) Ik kom zeker weer terug als jullie in Gilze zijn....... Collapse
Lange Lange wrote on 11 August 2023 at 13:59
Vol spanning richting 2 dames. Hoe aardig en relax ze zijn had ik van te voren niet kunnen bedenken. Echte aanrader om eens iets anders te doen in prettige rustige setting. Groetjes en tot snel die lange
Vol spanning richting 2 dames. Hoe aardig en relax ze zijn had ik van te voren niet kunnen bedenken. Echte aanrader om eens iets anders te doen in prettige rustige setting.
Groetjes en tot snel die lange... Collapse
dave dave wrote on 28 July 2023 at 14:52
hey allemaal gisteren bij natasja en kim geweest en het was niet wat ik verwachten maar veel meer dan ik verwachten een zeer geile beleving gehad heerlijk gezellig lieve geil goed uitziende dames ik kan hier in veel vertellen in details maar denk dat je beter zelf langs kunt gaan en evenaren hoe het met deze dames is ik kan u vertelen het is meer dan u verwacht naar deze dames een dikke kus uit 010 en tot de volgende groetjes
hey allemaal gisteren bij natasja en kim geweest en het was niet wat ik verwachten maar veel meer dan ik verwachten een zeer geile beleving gehad heerlijk gezellig lieve geil goed uitziende dames ik kan hier in veel vertellen in details maar denk dat je beter zelf langs kunt gaan en evenaren hoe het met deze dames is ik kan u vertelen het is meer dan u verwacht naar deze dames een dikke kus uit 010 en tot de volgende groetjes... Collapse
Arjen Arjen wrote on 6 June 2023 at 18:38
Op 29 mei 2023 moest het na bijna 2 jaar toch weer van komen. Heerlijke 4 uurtjes gehad . Moest komen ik een luier met daarover een latex rompertje. onder mijn gewone kleding. aangekomen moest een een kleine mode show geven van alle latex, lak, pvc pakjes. Moest beide dames langdurig beffen, zodat ze heerlijk konden klaarkomen. vervolgens moest ik op de grond liggen en kreeg ik een trechter in mijn slavenmond. Deze moest ik vasthouden terwijl de dames er in plaste. Werd gedwongen om toe te kijken hoe de dames in die trechter plaste. Tevens moest ik alles nuttigen Later op bed op mijn rug liggen met blindmasker op en vastgebonden handen. Dit keer wilde de dames eerst mijn kontje oprekken en dan deze goed vullen. Werd nadat mijn kontje was opgerekt werd ik gefist door Kim Daarna ging er ook een voet tot de hiel in mijn kontje... Read more
Op 29 mei 2023 moest het na bijna 2 jaar toch weer van komen.
Heerlijke 4 uurtjes gehad .
Moest komen ik een luier met daarover een latex rompertje. onder mijn gewone kleding.
aangekomen moest een een kleine mode show geven van alle latex, lak, pvc pakjes.
Moest beide dames langdurig beffen, zodat ze heerlijk konden klaarkomen. vervolgens moest ik op de grond liggen en kreeg ik een trechter in mijn slavenmond. Deze moest ik vasthouden terwijl de dames er in plaste. Werd gedwongen om toe te kijken hoe de dames in die trechter plaste. Tevens moest ik alles nuttigen
Later op bed op mijn rug liggen met blindmasker op en vastgebonden handen. Dit keer wilde de dames eerst mijn kontje oprekken en dan deze goed vullen. Werd nadat mijn kontje was opgerekt werd ik gefist door Kim Daarna ging er ook een voet tot de hiel in mijn kontje door Natasja.
Was allemaal lekker om te ondergaan... Collapse
The Flying Dutchman The Flying Dutchman wrote on 3 June 2023 at 20:53
Afgelopen weekend een afspraakje gemaakt bij Kim & Natasja.. Wouw wat een leuk stel Natasja is een mooie enigzins getinte dame met mooie lange benen. Kim is wat kleiner van postuur, maar niet minder fijn. Wat een genot is het om te zien dat beide dames lekker met je pik aan het zuigen zijn. Daarnaast zijn ze beide Bi en kunnen samen lekker tongen. Heb Natasja nadat ze op mijn gezicht kwam zitten heerlijk gelikt, terwijl Natasja Kim lekker klaarlikte. Wat een genot om te zien. Tot slot hebben zij mijn fantasie verwezenlijkt en met z'n tweeen lekker over mij heen geplast. Nu kon ik me niet meer inhouden kwam spontaan klaar. Kortom voor herhaling vatbaar. Meiden jullie zullen mij ongetwijfeld terugzien.
Afgelopen weekend een afspraakje gemaakt bij Kim & Natasja.. Wouw wat een leuk stel Natasja is een mooie enigzins getinte dame met mooie lange benen. Kim is wat kleiner van postuur, maar niet minder fijn. Wat een genot is het om te zien dat beide dames lekker met je pik aan het zuigen zijn. Daarnaast zijn ze beide Bi en kunnen samen lekker tongen. Heb Natasja nadat ze op mijn gezicht kwam zitten heerlijk gelikt, terwijl Natasja Kim lekker klaarlikte. Wat een genot om te zien. Tot slot hebben zij mijn fantasie verwezenlijkt en met z'n tweeen lekker over mij heen geplast. Nu kon ik me niet meer inhouden kwam spontaan klaar.
Kortom voor herhaling vatbaar. Meiden jullie zullen mij ongetwijfeld terugzien.... Collapse
Erik Erik wrote on 1 June 2023 at 16:20
Zojuist het heerlijkste uurtje van mijn leven gehad met deze 2 toppers, had nooit eerder een trio gedaan nog dus een droom is werkelijkheid geworden. Zeer lief ook en wat zijn ze knap. Zeer netjes ontvangen, babbeltje gemaakt eerst terwijl ik me rustig uit aan het kleden was. Dames stellen je op je gemak ondanks dat ik al dagen nerveus was voor deze ontmoeting dus als ik door de zenuwen vanmiddag veel onzin uitgekraamd heb sorry haha. Mocht tussen ze in gaan liggen, ze begonnen eerst heerlijk met elkaar te zoenen terwijl ik met hun kontjes en borsten speelde waarna ze me samen begonnen te pijpen en wat was dat lekker en geil om te zien zeg hoe ze met z'n tweetjes mij pijpten. Toen heerlijk mogen beffen en rimmen, wat een uitzicht zeg. Kim begon daarna Natasja te likken tot ze klaarkwam en Natasja begon mij weer te pijpen.... Read more
Zojuist het heerlijkste uurtje van mijn leven gehad met deze 2 toppers, had nooit eerder een trio gedaan nog dus een droom is werkelijkheid geworden. Zeer lief ook en wat zijn ze knap.
Zeer netjes ontvangen, babbeltje gemaakt eerst terwijl ik me rustig uit aan het kleden was. Dames stellen je op je gemak ondanks dat ik al dagen nerveus was voor deze ontmoeting dus als ik door de zenuwen vanmiddag veel onzin uitgekraamd heb sorry haha. Mocht tussen ze in gaan liggen, ze begonnen eerst heerlijk met elkaar te zoenen terwijl ik met hun kontjes en borsten speelde waarna ze me samen begonnen te pijpen en wat was dat lekker en geil om te zien zeg hoe ze met z'n tweetjes mij pijpten. Toen heerlijk mogen beffen en rimmen, wat een uitzicht zeg. Kim begon daarna Natasja te likken tot ze klaarkwam en Natasja begon mij weer te pijpen. Toen werd het al gevaarlijk voor me toen ik Natasja doggy mocht nemen terwijl ze Kim likte, die billen zijn hemels van beide dames dus als je net als ik verschrikkelijk van doggy houdt zou ik dat zolang mogelijk uitstellen ?. Lekker gesmothered met hun heerlijke billen en grote borsten ook terwijl ik afgetrokken werd, was in de zevende hemel. Toen Kim ook nog heerlijk doggy genomen en toen was er geen houden meer aan voor me en heb gespoten als de brandweer. Volgende keer hoop ik ook nog andere standjes te kunnen doen al blijft dat lastig om vol te houden met 2 van zulke knappe dames! Ging met een smile van oor tot oor naar huis maar ook met knikkende knietjes en elastieken benen ?, wat een ervaring was dit!

Natasja/Kim, hopelijk tot gauw lieverds! ?... Collapse
MM MM wrote on 19 May 2023 at 16:15
Wauw, wat een lekker stel zeg. Leuke geile energiewisselling met ons drie. Dubbel pijpen, beffen, intiem in verschillinde standjes enz met deze knappe dames die je snel op je gemaak maaken. Nemen en geven in de hemel. Ik ging tintelend naar huis. Het spraakt zeker naar meer. Bedankt dames en tot een andere keer xx M
Wauw, wat een lekker stel zeg. Leuke geile energiewisselling met ons drie. Dubbel pijpen, beffen, intiem in verschillinde standjes enz met deze knappe dames die je snel op je gemaak maaken. Nemen en geven in de hemel. Ik ging tintelend naar huis. Het spraakt zeker naar meer. Bedankt dames en tot een andere keer xx M... Collapse
Mardy Mardy wrote on 12 May 2023 at 23:22
Ik heb vandaag mijn eerste Trio gehad . Eens zal de eerste keer zijn . Na aankomst bij hun zag ik 2 schitterende gezellige dames . Na effe gedoucht te hebben. Kei goede hygiëne dus . Moest alleen eventjes kijken hoe dat ding aan moest. Na alles mocht ik in het midden van het bed gaan liggen. En de meiden gingen elkaar met heel veel passie zoenen . Daarna gingen ze met mij spelen . En ik was een kind in een speelgoed winkel. Wouw wat was dit fantastisch . Omwisselend gingen ze te werk . En ze genoten er zelf ook echt wel van. Dat was wel te merken . Toen mocht ik ze beffen. Wat roken ze lekker zeg. En wat een heerlijke piercing had ze. Was alleen bang dat ik haar piercing zou doorslikken . Toen ze klaar kwamen zat die piercing er gelukkig nog aan ?... Read more
Ik heb vandaag mijn eerste Trio gehad . Eens zal de eerste keer zijn .

Na aankomst bij hun zag ik 2 schitterende gezellige dames . Na effe gedoucht te hebben. Kei goede hygiëne dus . Moest alleen eventjes kijken hoe dat ding aan moest.

Na alles mocht ik in het midden van het bed gaan liggen. En de meiden gingen elkaar met heel veel passie zoenen .

Daarna gingen ze met mij spelen . En ik was een kind in een speelgoed winkel. Wouw wat was dit fantastisch .

Omwisselend gingen ze te werk . En ze genoten er zelf ook echt wel van. Dat was wel te merken .

Toen mocht ik ze beffen. Wat roken ze lekker zeg. En wat een heerlijke piercing had ze. Was alleen bang dat ik haar piercing zou doorslikken . Toen ze klaar kwamen zat die piercing er gelukkig nog aan ?

Toen ging die ene me weer pijpen en de ander ging haar vriendinnetje heerlijk likken tot ze op een fantastische manier klaar kwam .

Ze vroegen weet je wat we doen wanneer we klaar zijn gekomen . Ik zei nee. Ze zegt nou dan gaan we neuzen.

Zo gezegt zo gedaan. Man man man. Wat had ze heerlijk borsen,vormen en heerlijk kontje wouw . Wat wilt een man nog meer .
Dit was goud .

Beste beleving voor een man . 2 mooie Nederlandse meiden met heerlijke vormen .

Zelf kreeg ik zelf nog complimenten. Wat ik niet verwachte .

Tot kijk dames .
En wie weet tot de volgende keer .

Een 5 sterren dag om nooit meer te vergeten.

Groetjes Mardy... Collapse
Anoniem Anoniem wrote on 12 May 2023 at 18:06
Zoooo dit was onwijs lekker!!! Super leuke en spontane dames. Super fijn in de omgang en super geile lekkere sex. Dankjewel kim en natasja
Zoooo dit was onwijs lekker!!! Super leuke en spontane dames. Super fijn in de omgang en super geile lekkere sex. Dankjewel kim en natasja... Collapse
Anoniem Anoniem wrote on 5 May 2023 at 20:44
Wat een meiden, bizar. Zulke lekkere rondingen. Hoe ze op mij reden, elkaar zoenden en kreunden, alsof je in een pornofilm zat. Heerlijk likten ze elkaar terwijl ik om de beurt hun poesje nam. Het is dat ik niet rijk ben, anders ging ik elke dag. Ze laten je op je gemak voelen, mijn zenuwen waren zo weg. Lief en bedachtzaam en heel sexy. Top dames. 5 keiharde sterren!
Wat een meiden, bizar. Zulke lekkere rondingen. Hoe ze op mij reden, elkaar zoenden en kreunden, alsof je in een pornofilm zat.

Heerlijk likten ze elkaar terwijl ik om de beurt hun poesje nam.

Het is dat ik niet rijk ben, anders ging ik elke dag.

Ze laten je op je gemak voelen, mijn zenuwen waren zo weg. Lief en bedachtzaam en heel sexy. Top dames.

5 keiharde sterren!... Collapse
John John wrote on 4 May 2023 at 16:10
Zojuist geweest voor een pijpdate, wat doen ze dit ontzettend geil! Je wordt niet snel maar echt langzaam met veel gevoel tot hoogtepunt gebracht. Echt een genot om naar deze dames te mogen kijken. Zeker voor herhaling vatbaar!
Zojuist geweest voor een pijpdate, wat doen ze dit ontzettend geil! Je wordt niet snel maar echt langzaam met veel gevoel tot hoogtepunt gebracht. Echt een genot om naar deze dames te mogen kijken. Zeker voor herhaling vatbaar!... Collapse
Bram Bram wrote on 14 April 2023 at 20:43
Ik heb echt een super lekkere avond gehad. Na wat standjes met de meiden gedaan te hebben vertelde ik dat ik een voetfetisj heb. Dat vonden Kim en Natasja heel leuk en ze hebben mij lekker met hun voeten verwend en tegelijkertijd een geweldig hoogtepunt gegeven. Deze twee meiden zijn echt een aanrader! Het was echt heerlijk en ik heb echt genoten.
Ik heb echt een super lekkere avond gehad. Na wat standjes met de meiden gedaan te hebben vertelde ik dat ik een voetfetisj heb. Dat vonden Kim en Natasja heel leuk en ze hebben mij lekker met hun voeten verwend en tegelijkertijd een geweldig hoogtepunt gegeven. Deze twee meiden zijn echt een aanrader! Het was echt heerlijk en ik heb echt genoten.... Collapse
Zuiderling Zuiderling wrote on 13 April 2023 at 15:02
Tjonge. 2 hele mooie dames, die er echt een trio van maken. Lust met hoofdletter L. als je de fantasie die je in je hoofd hebt, waar wilt maken, dan is een bezoek aan deze schoonheden aan te raden. En dan ervaar je dat de werkelijkheid nog lekkerder in zijn….
Tjonge. 2 hele mooie dames, die er echt een trio van maken. Lust met hoofdletter L. als je de fantasie die je in je hoofd hebt, waar wilt maken, dan is een bezoek aan deze schoonheden aan te raden. En dan ervaar je dat de werkelijkheid nog lekkerder in zijn….... Collapse
Gast Gast wrote on 24 March 2023 at 21:37
Wat een heerlijke Dames zijn Kim en Natasja. Was mijn eerste trio. Wat was dit een feest. Eerst tussen de dames heerlijk in de waten gelegd. Waarna we alle drie echt flink genoten hebben in bijna alle standjes. Meiden bedankt en zeker tot een volgende. Gelukkige pietje
Wat een heerlijke Dames zijn Kim en Natasja. Was mijn eerste trio. Wat was dit een feest. Eerst tussen de dames heerlijk in de waten gelegd. Waarna we alle drie echt flink genoten hebben in bijna alle standjes.
Meiden bedankt en zeker tot een volgende.
Gelukkige pietje... Collapse
Jimmy Jimmy wrote on 23 March 2023 at 15:05
Hé Dames, Was een super ervaring, genoten en zeker voor herhaling vatbaar.
Hé Dames,

Was een super ervaring, genoten en zeker voor herhaling vatbaar.... Collapse
Rob Rob wrote on 15 February 2023 at 13:21
Zo zeg eindelijk een keer een trio! En wat voor 1. De dames zijn heerlijk en weten elkaar ook goed te vinden. Voor mij de eerste keer een trio en een ervaring om nooit te vergeten. Ze stellen je erg op je gemak en je hoopt dat het niet te snel voorbij is ?. Gelukkig konden we lang samen doorgaan. Pffff voor herhaling vatbaar….
Zo zeg eindelijk een keer een trio! En wat voor 1. De dames zijn heerlijk en weten elkaar ook goed te vinden. Voor mij de eerste keer een trio en een ervaring om nooit te vergeten. Ze stellen je erg op je gemak en je hoopt dat het niet te snel voorbij is ?. Gelukkig konden we lang samen doorgaan. Pffff voor herhaling vatbaar….... Collapse
Ghost Ghost wrote on 27 January 2023 at 12:12
Gister voor het eerst een bezoekje gebracht bij Kim & Natasja.... Ik kan alleen maar zeggen dat het een geweldige ervaring was. Trio met deze dames stond hoog op mijn lijstje...... en ik heb een super uurtje gehad. De dag vooraf de afspraak per app gemaakt. Bij aankomt netjes ontvangen op een prima locatie. Het klikte gewoon. Twee leuke spontane dames die zelf ook genieten van een uurtje "sporten". Wat mij betreft zeker niet eenmalig.... dus als ze in de buurt zijn kom ik snel weer langs. Dames bedankt....
Gister voor het eerst een bezoekje gebracht bij Kim & Natasja.... Ik kan alleen maar zeggen dat het een geweldige ervaring was. Trio met deze dames stond hoog op mijn lijstje...... en ik heb een super uurtje gehad. De dag vooraf de afspraak per app gemaakt. Bij aankomt netjes ontvangen op een prima locatie. Het klikte gewoon. Twee leuke spontane dames die zelf ook genieten van een uurtje "sporten". Wat mij betreft zeker niet eenmalig.... dus als ze in de buurt zijn kom ik snel weer langs. Dames bedankt....... Collapse
Kees Kees wrote on 19 January 2023 at 13:55
Zoooo.... ik loop nog met een grote smile rond. Het was even spannend, eerste trio, maar dit was geweldig. Leuke dames, goede klik en super geil. Was even bang dat ik mijn piemel niet meer mee terug naar huis kreeg, hij wou blijven. Bedankt dames!
Zoooo.... ik loop nog met een grote smile rond.
Het was even spannend, eerste trio, maar dit was geweldig.
Leuke dames, goede klik en super geil.
Was even bang dat ik mijn piemel niet meer mee terug naar huis kreeg, hij wou blijven.

Bedankt dames!... Collapse
Moor Moor wrote on 22 December 2022 at 21:57
Ik heb heel lang getwijfeld of ik dit wel moest doen, maar na mijn date van vandaag vraag ik me af waarom ik zo lang heb getwijfeld haha. Als ze eenmaal boven mijn penis beginnen te zoenen en mij gezamenlijk beginnen te pijpen, begrijp ik eindelijk waarom ze zo populair zijn. De pijptechnieken van Kim zijn hemels en o zo sloppy! En de billen van Natasja, damn! Heerlijk hoe ze op en neer gaan tijdens doggy. En natuurlijk ook niet onbelangrijk: het zijn echt onzettend gezellige dames. Ik kijk nu al weer uit naar een volgende keer. Dikke kus voor jullie beiden!
Ik heb heel lang getwijfeld of ik dit wel moest doen, maar na mijn date van vandaag vraag ik me af waarom ik zo lang heb getwijfeld haha. Als ze eenmaal boven mijn penis beginnen te zoenen en mij gezamenlijk beginnen te pijpen, begrijp ik eindelijk waarom ze zo populair zijn. De pijptechnieken van Kim zijn hemels en o zo sloppy! En de billen van Natasja, damn! Heerlijk hoe ze op en neer gaan tijdens doggy. En natuurlijk ook niet onbelangrijk: het zijn echt onzettend gezellige dames. Ik kijk nu al weer uit naar een volgende keer. Dikke kus voor jullie beiden!... Collapse
Sweets all the way Sweets all the way wrote on 18 November 2022 at 22:26
A dream come true Wat begon avond koud slecht weer maar onderweg naar dit avontuur. Een beetje zenuwen maar dit werden meteen weggenomen. Super dames zo lief mooi ennvriendlijk. Wat daarna volgende was fantastisch, nog nooit z’n goede sex ervaring gehad met deze twee schoonheden. Zeker ga ik nog eens terug naar deze dames. Xx
A dream come true
Wat begon avond koud slecht weer maar onderweg naar dit avontuur.
Een beetje zenuwen maar dit werden meteen weggenomen. Super dames zo lief mooi ennvriendlijk. Wat daarna volgende was fantastisch, nog nooit z’n goede sex ervaring gehad met deze twee schoonheden.
Zeker ga ik nog eens terug naar deze dames.
Xx... Collapse
Joseph Joseph wrote on 17 November 2022 at 17:26
Vqn daag bij deze dames geweest. Voor mijn eerste trio . Alles vlot helder via de ap en afspraak was snel gemaakt . Bij aankomst was ik best zenuwachtig maar na een paar minuten namen ze dat zo weg voor heren die er altijd van dromen een trio te doen zkr aan radar. Zowel kim als Natascha zijn bijde vriendelijke en zijn supper op elkaar in gespeelt en genieten er duidelijk van heb een supper uurtje gehad en zie voor herhaarling vatbaar dike kus voor kim em natasja xxx
Vqn daag bij deze dames geweest. Voor mijn eerste trio .
Alles vlot helder via de ap en afspraak was snel gemaakt .
Bij aankomst was ik best zenuwachtig maar na een paar minuten namen ze dat zo weg voor heren die er altijd van dromen een trio te doen zkr aan radar.
Zowel kim als Natascha zijn bijde vriendelijke en zijn supper op elkaar in gespeelt en genieten er duidelijk van heb een supper uurtje gehad en zie voor herhaarling vatbaar dike kus voor kim em natasja xxx... Collapse
Schietpiet Schietpiet wrote on 10 November 2022 at 14:59
Vandaag bij deze twee lieve vrouwen geweest. Wat een avontuur. Alles is netjes via de app besproken en na een aantal appjes een afspraak voor een uur gemaakt. Achteraf denk ik had ik maar twee uur geboekt want het vloog voorbij. Ze nemen alle tijd voor je en voor elkaar. A een korte douche werd ik heerlijk verwend door vier handen en twee monden. Aansluitend gingen ze met elkaar aan de slag waar ik van genoot en bij insprong. Nadat we klaar waren hebben we nog een gezellig gesprek gehad om vervolgens meer dan voldaan weer huiswaarts te gaan. Om zo snel mogelijk weer een nieuwe afspraak te maken. Meiden, tot snel ik heb er van genoten. Dikke kus van jullie schietpiet
Vandaag bij deze twee lieve vrouwen geweest. Wat een avontuur. Alles is netjes via de app besproken en na een aantal appjes een afspraak voor een uur gemaakt.
Achteraf denk ik had ik maar twee uur geboekt want het vloog voorbij. Ze nemen alle tijd voor je en voor elkaar. A een korte douche werd ik heerlijk verwend door vier handen en twee monden. Aansluitend gingen ze met elkaar aan de slag waar ik van genoot en bij insprong.
Nadat we klaar waren hebben we nog een gezellig gesprek gehad om vervolgens meer dan voldaan weer huiswaarts te gaan. Om zo snel mogelijk weer een nieuwe afspraak te maken.
Meiden, tot snel ik heb er van genoten. Dikke kus van jullie schietpiet... Collapse
Delano Delano wrote on 10 November 2022 at 12:33
De damens zijn zeer gast vrij, behandel ze met Respect, en je krijgt er veel meer voor terug. Zijn Spontane Dames je kan er mee lachen. Ik heb lekker genoten van ze en het is zeker voor herhaling vatbaar.
De damens zijn zeer gast vrij, behandel ze met Respect, en je krijgt er veel meer voor terug. Zijn Spontane Dames je kan er mee lachen.

Ik heb lekker genoten van ze en het is zeker voor herhaling vatbaar.... Collapse
Eric Eric wrote on 28 October 2022 at 15:27
Wow, wat een ervaring! Natasja en Kim stonden al een tijdje op mijn verlanglijst, de goede recensies in hun gastenboek spreken boekdelen en vandaag was het eindelijk zover. De afspraak was snel gemaakt en de dames ontvingen me vriendelijk in een mooie kamer. De sfeer was direct relaxed en nadat ik me even had opgefrist kon de pret beginnen. Het was geweldig! De dames weten wat een man lekker vindt en genieten er zelf ook van, alles ging natuurlijk en als enige minpunt kan ik zeggen dat een date met zulke kanjers noot lang genoeg is. Dames, ik ga ZEKER weer eens bij jullie langskomen, bedankt voor een geweldige middag!
Wow, wat een ervaring!

Natasja en Kim stonden al een tijdje op mijn verlanglijst, de goede recensies in hun gastenboek spreken boekdelen en vandaag was het eindelijk zover.

De afspraak was snel gemaakt en de dames ontvingen me vriendelijk in een mooie kamer. De sfeer was direct relaxed en nadat ik me even had opgefrist kon de pret beginnen.

Het was geweldig! De dames weten wat een man lekker vindt en genieten er zelf ook van, alles ging natuurlijk en als enige minpunt kan ik zeggen dat een date met zulke kanjers noot lang genoeg is.

Dames, ik ga ZEKER weer eens bij jullie langskomen, bedankt voor een geweldige middag!... Collapse
Alex Alex wrote on 28 October 2022 at 04:57
Ik heb een uur met deze dames door gebracht. Was denk ik wel het beste uur met 2 prachtige mooie dames op een kamer. Eigenlijk te kort. Werd vriendelijk ontvangen op een mooie en nette lokatie. Met een prachtig mooi groot bed. Ze stellen je gelijk op je gemak. De dames zijn bi maar ze weten heel goed hoe ze een man moeten verwennen. Natasja is de langste van het stel. Ik was zeer onder de indruk van deze prachtige dame met haar prachtige vormen. Ik ben zelf ook lang en dat schept snel een band. Ze zien er alle twee super mooi uit. Met prachtige lichaam. Alle verhoudingen kloppen aan deze dames. En ze waren heel geil naar elkaar maar ook zeker naar mij met heerlijke standjes, geil zoenen Het hele uur met deze dames is een en al porno. En na afloop nog even gebabbeld en wordt je... Read more
Ik heb een uur met deze dames door gebracht. Was denk ik wel het beste uur met 2 prachtige mooie dames op een kamer. Eigenlijk te kort.
Werd vriendelijk ontvangen op een mooie en nette lokatie. Met een prachtig mooi groot bed.
Ze stellen je gelijk op je gemak.
De dames zijn bi maar ze weten heel goed hoe ze een man moeten verwennen.
Natasja is de langste van het stel. Ik was zeer onder de indruk van deze prachtige dame met haar prachtige vormen.
Ik ben zelf ook lang en dat schept snel een band.
Ze zien er alle twee super mooi uit. Met prachtige lichaam. Alle verhoudingen kloppen aan deze dames. En ze waren heel geil naar elkaar maar ook zeker naar mij met heerlijke standjes, geil zoenen
Het hele uur met deze dames is een en al porno. En na afloop nog even gebabbeld en wordt je zeker niet zo de deur uit gewerkt. Een cijfers van 1 tot 10. Ik geef niet gauw een 10 want een 9 is ook goed zeg ik altijd. Maar ik kan hier niet anders dan een 10 geven want een 9 is voor deze dames gewoon te laag zo goed zijn ze.
Herhalings gehalte. Zeer hoog.

Kim en natasja bedankt voor deze geweldige mooie middag en als jullie in de buurt zijn kom ik zeker weer bij jullie langs.
Top meiden

Groeten Alex.... Collapse
Pietje Pietje wrote on 27 October 2022 at 19:12
Vanavond bij deze dames geweest. Geweldige tijd gehad. Relax en nemen de tijd voor je. Ook spelen ze fantastisch met elkaar. Zeker een aanrader.
Vanavond bij deze dames geweest. Geweldige tijd gehad. Relax en nemen de tijd voor je. Ook spelen ze fantastisch met elkaar. Zeker een aanrader.... Collapse
Giovanni Italia Giovanni Italia wrote on 20 October 2022 at 18:07
Mijn review ..... NIET HEEN GAAN MANNEN ....grapje haha haha want dan blijven er meer data's vrij voor de mannen die al eerder geweest zijn. Wat een ervaring deze twee leuke en sexy meiden. Lief , spontaan en super super lekker. Lieve Kim en Natasja tot snel groet Giovanni jullie italiaantje
Mijn review ..... NIET HEEN GAAN MANNEN ....grapje haha haha want dan blijven er meer data's vrij voor de mannen die al eerder geweest zijn.

Wat een ervaring deze twee leuke en sexy meiden. Lief , spontaan en super super lekker.

Lieve Kim en Natasja tot snel

groet

Giovanni jullie italiaantje... Collapse
Tukker Tukker wrote on 20 October 2022 at 15:28
Afgelopen middag een bezoek gebracht aan deze twee geweldige dames! Bij binnenkomst werd ik hartelijk onthaald en aangekomen op de kamer eerste een leuk gesprek gehad, opgefrist en toen aan de gang. In 1 woord, geweldig was het. De beide dames zijn zo op elkaar ingespeeld dat de man echt niks te kort komt. Ook kwamen ze allebei heerlijk klaar , waarna ze mijn heerlijk hebben klaar laten Komen. Als ze weer in de buurt zijn kom ik zeker terug! Thanks meiden
Afgelopen middag een bezoek gebracht aan deze twee geweldige dames!

Bij binnenkomst werd ik hartelijk onthaald en aangekomen op de kamer eerste een leuk gesprek gehad, opgefrist en toen aan de gang.

In 1 woord, geweldig was het. De beide dames zijn zo op elkaar ingespeeld dat de man echt niks te kort komt. Ook kwamen ze allebei heerlijk klaar , waarna ze mijn heerlijk hebben klaar laten Komen.

Als ze weer in de buurt zijn kom ik zeker terug!

Thanks meiden... Collapse
L L wrote on 3 September 2022 at 08:34
Nogmaals vanaf deze plek dank dat jullie me wilden ontvangen dames. Jeetje. Wat een ervaring. Dank jullie wel voor de fijne ontvangst. Bij binnenkomst kwam ik geestelijk al klaar bij het aanschouwen van jullie en de achtbaanrit van opwinding moest toen nog beginnen 🙂 Minpuntje is dat de tijd bij jullie sneller lijkt te gaan dan zou moeten 😉 Hoop dat jullie me nog vaak willen ontvangen in toekomst.
Nogmaals vanaf deze plek dank dat jullie me wilden ontvangen dames. Jeetje. Wat een ervaring. Dank jullie wel voor de fijne ontvangst. Bij binnenkomst kwam ik geestelijk al klaar bij het aanschouwen van jullie en de achtbaanrit van opwinding moest toen nog beginnen 🙂
Minpuntje is dat de tijd bij jullie sneller lijkt te gaan dan zou moeten 😉
Hoop dat jullie me nog vaak willen ontvangen in toekomst.... Collapse
Mike Mike wrote on 1 September 2022 at 13:45
Net terug van een super ervaring met deze 2 mooie dames, heerlijk rustig begonnen ( incl Pzc) maar op een gegeven moment gebeurt er overal wat!! Met een heerlijk “treintje” als laatste en dan is het….. man overboord… geweldig. Toplocatie ontvangst, 100% wat er aangeboden word met veel plezier . Ik kom snel weer . Gr de schilder
Net terug van een super ervaring met deze 2 mooie dames, heerlijk rustig begonnen ( incl Pzc) maar op een gegeven moment gebeurt er overal wat!! Met een heerlijk “treintje” als laatste en dan is het….. man overboord… geweldig.
Toplocatie ontvangst, 100% wat er aangeboden word met veel plezier . Ik kom snel weer . Gr de schilder... Collapse
Mike Mike wrote on 1 September 2022 at 12:57
Net terug van een ervaring !!!! Met deze 2 mooie dames. Waar te beginnen: ontvangst in een toplocatie, prachtige meiden!! Pzc is een aanrader! Heel relaxt begonnen, geen gehaast, tot het bijna niet meer te houden was en daarna het “treintje” pfff meteen man over boord. Super lief super sexy en 100% wat er aangeboden word. Ik kom zeker snel weer terug!! X de schilder
Net terug van een ervaring !!!! Met deze 2 mooie dames. Waar te beginnen: ontvangst in een toplocatie, prachtige meiden!! Pzc is een aanrader! Heel relaxt begonnen, geen gehaast, tot het bijna niet meer te houden was en daarna het “treintje” pfff meteen man over boord. Super lief super sexy en 100% wat er aangeboden word. Ik kom zeker snel weer terug!! X de schilder... Collapse
P P wrote on 21 August 2022 at 13:50
Paar maanden geleden bij deze dames geweest. 1 woord.......WOW. Gezellige meiden die je meteen welkom heten en je een relaxed gevoel geven. Moet zeggen heb genoten van ze........ Ik zie jullie snel.
Paar maanden geleden bij deze dames geweest. 1 woord.......WOW. Gezellige meiden die je meteen welkom heten en je een relaxed gevoel geven. Moet zeggen heb genoten van ze........ Ik zie jullie snel.... Collapse
Jimmy Jimmy wrote on 5 August 2022 at 13:30
Leuk stelletje dat elkaar prima aansluit. Heb heerlijk genoten en zeker voor herhaling vatbaar. Je voelt je echt als nieuw als je bent langs geweest.
Leuk stelletje dat elkaar prima aansluit. Heb heerlijk genoten en zeker voor herhaling vatbaar. Je voelt je echt als nieuw als je bent langs geweest.... Collapse
Si Si wrote on 1 July 2022 at 10:49
These 2 are an amazing duo who deliver everything they promise, even more if you ask me. An unforgettable blowjob amazing body to body action and sensual as can be. Worth every moment you can manage, I couldn’t contain myself from the excitement. Make a booking, there will be no regrets
These 2 are an amazing duo who deliver everything they promise, even more if you ask me. An unforgettable blowjob amazing body to body action and sensual as can be. Worth every moment you can manage, I couldn’t contain myself from the excitement.
Make a booking, there will be no regrets... Collapse
Gast Gast wrote on 30 June 2022 at 18:44
Ik denk dat ik zojuist het beste kwartier van mijn leven heb gehad. Het pijpen was echt goed, ik zou dit zeker zonder condoom doen (helaas heb ik dat niet gedaan). De blonde dame berijd je echt geweldig, goed op en neer vol overgave. En de brunette wauw wat een lichaam zeg ik moest na een minuut al van doggy wisselen want het uitzicht was te goed. Groetjes de jongeman die uit zichzelf beloofde om een review te schrijven. Bedankt!!
Ik denk dat ik zojuist het beste kwartier van mijn leven heb gehad. Het pijpen was echt goed, ik zou dit zeker zonder condoom doen (helaas heb ik dat niet gedaan). De blonde dame berijd je echt geweldig, goed op en neer vol overgave. En de brunette wauw wat een lichaam zeg ik moest na een minuut al van doggy wisselen want het uitzicht was te goed. Groetjes de jongeman die uit zichzelf beloofde om een review te schrijven. Bedankt!!... Collapse
Brian Brian wrote on 24 June 2022 at 16:28
Vanmiddag bij Kim en Natasja geweest, slechts een vluggertje maar meer heb je niet nodig! Wat een beleving!! Eerst even lekker jezelf afspoelen, daarna een geweldige pijpbeurt van deze bloedmooie dames. Met allebei is het intieme ook heel lekker! Hoe ze van elkaar genieten? Geweldig!! Tot snel schatjes
Vanmiddag bij Kim en Natasja geweest, slechts een vluggertje maar meer heb je niet nodig! Wat een beleving!! Eerst even lekker jezelf afspoelen, daarna een geweldige pijpbeurt van deze bloedmooie dames. Met allebei is het intieme ook heel lekker! Hoe ze van elkaar genieten? Geweldig!! Tot snel schatjes... Collapse
Onmyway Onmyway wrote on 20 June 2022 at 15:55
Wat een date was dat!! Wauw. Kim en Natasha zijn twee superhete dames die er echt van houden om een heerlijk potje met je te sexen.. Het was mijn eerste trio dus dit was echt een top ervaring. Ik wist niet wat ik meemaakte echt!! En het leukste is dat het nog twee super leuke gezellige meiden zijn ook! Wauw. Ik was supersnel op mijn gemak, mocht even douchen en werd daarna op bed uitgenodigd. De dames keken elkaar even met een stout glimlachje aan voordat ze 3 cm boven mijn Johannes super sensueel gingen zoenen. Het was nog niet begonnen of ik ontplof de al. Wat daarna gebeurde was een groot zoen lik streek en sex feest. Ik was al 3 jaar van plan een date te maken en heb spijt dat ik niet eerder ben gegaan. Ik was er donderdag en ga donderdag mooi weer! Verheug me nu... Read more
Wat een date was dat!! Wauw. Kim en Natasha zijn twee superhete dames die er echt van houden om een heerlijk potje met je te sexen.. Het was mijn eerste trio dus dit was echt een top ervaring. Ik wist niet wat ik meemaakte echt!! En het leukste is dat het nog twee super leuke gezellige meiden zijn ook! Wauw. Ik was supersnel op mijn gemak, mocht even douchen en werd daarna op bed uitgenodigd. De dames keken elkaar even met een stout glimlachje aan voordat ze 3 cm boven mijn Johannes super sensueel gingen zoenen. Het was nog niet begonnen of ik ontplof de al. Wat daarna gebeurde was een groot zoen lik streek en sex feest. Ik was al 3 jaar van plan een date te maken en heb spijt dat ik niet eerder ben gegaan. Ik was er donderdag en ga donderdag mooi weer! Verheug me nu al. Kim en Natasha, jullie zijn geweldig, tot snel!... Collapse
Lekkerveelspuug! Lekkerveelspuug! wrote on 16 June 2022 at 18:45
Vandaag ben ik ontvangen door deze twee prachtige damens. Ik werd heel gastvrij ontvangen, de sfeer zat meteen goed. Nou een korte kennismaking mochten de kleren uit en de magie nam de religie in handen. Heerlijk met veel spuug gepijpt en tot een hoogte punt gekomen.. dit is voor herhaling vatbaar!
Vandaag ben ik ontvangen door deze twee prachtige damens. Ik werd heel gastvrij ontvangen, de sfeer zat meteen goed. Nou een korte kennismaking mochten de kleren uit en de magie nam de religie in handen. Heerlijk met veel spuug gepijpt en tot een hoogte punt gekomen.. dit is voor herhaling vatbaar!... Collapse
G G wrote on 9 June 2022 at 17:52
Net gezellig bij de twee dames geweest bij binnenkomst wordt je gelijk je op je gerust gesteld eenmaal liggend op bed beginnen ze allebei lekker te pijpen kortom super dames zijn het dank jullie wel
Net gezellig bij de twee dames geweest bij binnenkomst wordt je gelijk je op je gerust gesteld eenmaal liggend op bed beginnen ze allebei lekker te pijpen kortom super dames zijn het dank jullie wel... Collapse
R R wrote on 3 June 2022 at 08:16
De eerste keer een sm-date met twee dames. En wat voor dames…super aantrekkelijk en stellen je direct bij binnenkomst op je gemak. Vergis je niet in de Mrs. ze is klein van stuk maar haar daden zijn groot. Ben je fan van de backdoor entry dan ben je aan het juiste adres bij deze kanjers. Speeltjes, handen en als je het kunt hebben, zelfs een voetje wordt ingezet om je maximaal te laten genieten. Super ervaring en zeker een aanrader. Dames bedankt en hopelijk tot snel. R. xx
De eerste keer een sm-date met twee dames. En wat voor dames…super aantrekkelijk en stellen je direct bij binnenkomst op je gemak. Vergis je niet in de Mrs. ze is klein van stuk maar haar daden zijn groot. Ben je fan van de backdoor entry dan ben je aan het juiste adres bij deze kanjers. Speeltjes, handen en als je het kunt hebben, zelfs een voetje wordt ingezet om je maximaal te laten genieten. Super ervaring en zeker een aanrader. Dames bedankt en hopelijk tot snel. R. xx... Collapse
R. R. wrote on 30 May 2022 at 07:53
Erg genoten van het samenzijn met deze twee mooie vrouwen. Lieve, goed verzorgde vrouwen, die goed op elkaar zijn ingespeeld en ook met plezier een trio doen. Gewenste lingerie wat top in orde. Kortom: een aanrader!
Erg genoten van het samenzijn met deze twee mooie vrouwen.
Lieve, goed verzorgde vrouwen, die goed op elkaar zijn ingespeeld en ook met plezier een trio doen.
Gewenste lingerie wat top in orde.
Kortom: een aanrader!... Collapse
IR IR wrote on 27 May 2022 at 16:12
De dames ontvangen je keurig en zijn heel vriendelijk. Het is heerlijk om hun met elkaar te zien zoenen. Echt geweldig. Dit smaakt naar meer.
De dames ontvangen je keurig en zijn heel vriendelijk. Het is heerlijk om hun met elkaar te zien zoenen. Echt geweldig. Dit smaakt naar meer.... Collapse
Ronald Ronald wrote on 27 May 2022 at 13:15
Kom net bij Natasja en Kim vandaan. Een geweldige ervaring. Twee mooie meiden, geil om te zien hoe ze van elkaar genieten. Gelukkig kom je als man ook niets tekort. In een relaxte sfeer is het een top date geweest. Mij zien ze vaker.
Kom net bij Natasja en Kim vandaan. Een geweldige ervaring. Twee mooie meiden, geil om te zien hoe ze van elkaar genieten. Gelukkig kom je als man ook niets tekort.
In een relaxte sfeer is het een top date geweest. Mij zien ze vaker.... Collapse
Erik Erik wrote on 29 April 2022 at 15:48
Eerste review ever en dus meer dan de moeite om met deze vrouwen af te spreken. Het was slechts een vluggertje, maar dit beeld blijft wel even hangen. Thnx ladies en ga jullie vaker zien! Xxx
Eerste review ever en dus meer dan de moeite om
met deze vrouwen af te spreken. Het was slechts een vluggertje, maar dit beeld blijft wel even hangen. Thnx ladies en ga jullie vaker zien! Xxx... Collapse
Jack Jack wrote on 27 April 2022 at 02:19
Wat een toppers. Zo heerlijk genoten van het voorspel, de afspraak en de dames die werkelijk je het universum laten zirn.
Wat een toppers. Zo heerlijk genoten van het voorspel, de afspraak en de dames die werkelijk je het universum laten zirn.... Collapse
Anoniem Anoniem wrote on 25 April 2022 at 15:34
Ben niet zo'n held in het schrijven van recensies maar deze twee kanjers verdienen een positieve reactie. Maandag in de middag afgesproken in Veenendaal, voor mij de eerste keer maar zeker niet de laatste. Wat zij beloven maken ze ook zeker waar ! Zeer vriendelijk en supersexy, uitdagend en opwindend. Uit respect geen uitgebreid verslag . Absolute aanrader voor een ieder die eens een lekker trio wil . Dames : bedankt !!!!
Ben niet zo'n held in het schrijven van recensies maar deze twee kanjers verdienen een positieve reactie.
Maandag in de middag afgesproken in Veenendaal, voor mij de eerste keer maar zeker niet de laatste. Wat zij beloven maken ze ook zeker waar ! Zeer vriendelijk en supersexy, uitdagend en opwindend. Uit respect geen uitgebreid verslag . Absolute aanrader voor een ieder die eens een lekker trio wil .
Dames : bedankt !!!!... Collapse
Always On Always On wrote on 24 April 2022 at 10:36
Wow wat zijn jullie een lekker stel! Nu twee keer een heet, geil uurtje met jullie meegemaakt. En wat was dat fijn! 1e keer vond ik best spannend, maar jullie zijn relaxt, grappig en ontspannen. Meteen een goeie sfeer. Snel weer! Kusjes, P.
Wow wat zijn jullie een lekker stel! Nu twee keer een heet, geil uurtje met jullie meegemaakt. En wat was dat fijn! 1e keer vond ik best spannend, maar jullie zijn relaxt, grappig en ontspannen. Meteen een goeie sfeer. Snel weer! Kusjes, P.... Collapse
Vince Vince wrote on 23 April 2022 at 13:35
Hee meiden het was maar kort maar een heerlijke ervaring. Ik kon ontspannen aangeven wat ik graag wilde. Jullie zijn samen ook heerlijk om aan de gang te zien. Ik kom zeker nog eens terug. Voor nog een date en dan wT langer. Bedankt voor de ervaring super lekker. ????
Hee meiden het was maar kort maar een heerlijke ervaring. Ik kon ontspannen aangeven wat ik graag wilde. Jullie zijn samen ook heerlijk om aan de gang te zien. Ik kom zeker nog eens terug. Voor nog een date en dan wT langer. Bedankt voor de ervaring super lekker.
????... Collapse
Tarzan ;o) Tarzan ;o) wrote on 20 April 2022 at 21:49
Ik heb tijdens de rit naar huis zitten peinzen over wat ik hier nou precies kon zeggen, maar tot zover heb ik alleen nog dingen kunnen verzinnen die simpelweg ontoereikend zijn om deze avond afdoende te beschrijven. De sfeer was direct ontspannen, niets van dat geforceerde, en na een prettig gesprek zijn we maar eens wat dichter bij elkaar gekomen. Er was van mij verder geen regie nodig. Natasja en Kim weten wel wat fijn is. Laat me u verzekeren, beste lezer, hier vertel ik later in het bejaardentehuis de zuster nog over hoor.
Ik heb tijdens de rit naar huis zitten peinzen over wat ik hier nou precies kon zeggen, maar tot zover heb ik alleen nog dingen kunnen verzinnen die simpelweg ontoereikend zijn om deze avond afdoende te beschrijven.
De sfeer was direct ontspannen, niets van dat geforceerde, en na een prettig gesprek zijn we maar eens wat dichter bij elkaar gekomen. Er was van mij verder geen regie nodig. Natasja en Kim weten wel wat fijn is.
Laat me u verzekeren, beste lezer, hier vertel ik later in het bejaardentehuis de zuster nog over hoor.... Collapse
jimmy houben jimmy houben wrote on 18 April 2022 at 16:11
ik wil is een trio met jou twee doe ge dan nylons aan daar word ik geil van
ik wil is een trio met jou twee doe ge dan nylons aan daar word ik geil van... Collapse
Anoniem Anoniem wrote on 16 April 2022 at 19:31
Gisteravond super gehad met jullie geweldig genoten en een gezellige sfeer. We zullen gauw weer eens iets afspreken..Dank je wel voor deze super ervaring ?
Gisteravond super gehad met jullie geweldig genoten en een gezellige sfeer. We zullen gauw weer eens iets afspreken..Dank je wel voor deze super ervaring ?... Collapse
Peter Peter wrote on 7 April 2022 at 18:03
Vandaag een super middag gehad met deze dames. De dames genieten er gewoon van om je helemaal gek te maken. Ga dit zeker nog eens beleven. Kijk er nu al naar uit.
Vandaag een super middag gehad met deze dames.
De dames genieten er gewoon van om je helemaal gek te maken. Ga dit zeker nog eens beleven. Kijk er nu al naar uit.... Collapse
B. B. wrote on 1 April 2022 at 14:29
Paar weken terug afgesproken met Kim en Natasja. Was mijn eerste trio, en het was geweldig. De dames stellen je meteen op je gemak. Ze spelen veel met elkaar en je komt handen en ogen tekort. Tot gauw ladies!
Paar weken terug afgesproken met Kim en Natasja. Was mijn eerste trio, en het was geweldig. De dames stellen je meteen op je gemak. Ze spelen veel met elkaar en je komt handen en ogen tekort. Tot gauw ladies!... Collapse
Wil Wil wrote on 25 March 2022 at 16:26
Vandaag een bezoekje gebracht aan deze 2 dames. Was voor mij de eerste x. Wist eigenlijk niet wat me te wachten stond. Als snel was het ijs gebroken en heerlijk gelachen en gespeeld. Wat zijn jullie geweldig, ik heb genoten in alle opzichten. Ga niet in detail maar het was ongelofelijk . Meiden jullie zijn toppers en hoop dat ik nog lang van jullie kan en mag genieten. Dank je wel
Vandaag een bezoekje gebracht aan deze 2 dames. Was voor mij de eerste x. Wist eigenlijk niet wat me te wachten stond.

Als snel was het ijs gebroken en heerlijk gelachen en gespeeld.
Wat zijn jullie geweldig, ik heb genoten in alle opzichten. Ga niet in detail maar het was ongelofelijk .

Meiden jullie zijn toppers en hoop dat ik nog lang van jullie kan en mag genieten. Dank je wel... Collapse
Kleine Turk Kleine Turk wrote on 25 February 2022 at 00:08
2 Geweldigeee Damess!! Ga al een jaar naar hun toe wat een avontuur met hun als ik eraan denk wordt ik helemaal gek wauwww heb nooit zo een leuke Lekkere trio gehad!!! Geweldigg damesss!!! Xx kleine Turkoee 😛
2 Geweldigeee Damess!!

Ga al een jaar naar hun toe wat een avontuur met hun als ik eraan denk wordt ik helemaal gek wauwww heb nooit zo een leuke
Lekkere trio gehad!!! Geweldigg damesss!!!

Xx kleine Turkoee :P... Collapse
Simba Simba wrote on 24 February 2022 at 22:39
Vandaag bij deze heerlijke meiden geweest en een hoop lol beleefd. Supergeile ervaring! Mij zien ze zeker terug!
Vandaag bij deze heerlijke meiden geweest en een hoop lol beleefd. Supergeile ervaring! Mij zien ze zeker terug!... Collapse
Martin Martin wrote on 21 February 2022 at 20:50
Helemaal top deze meiden! De geiligheid spat eraf en ze genieten er ook echt van??
Helemaal top deze meiden! De geiligheid spat eraf en ze genieten er ook echt van??... Collapse
Roger Roger wrote on 17 February 2022 at 22:22
Vandaag uiteindelijk een date met deze 2 toppers gehad. Eerste keer een trio. 1 woord.. wauw! Alles wat hier staat staat beschreven maken zij waar! In de auto naar huis toe miste ik het kussen al van beide meiden.. pffff Risico zeer groot voor een second date ?
Vandaag uiteindelijk een date met deze 2 toppers gehad. Eerste keer een trio.
1 woord.. wauw!
Alles wat hier staat staat beschreven maken zij waar!

In de auto naar huis toe miste ik het kussen al van beide meiden.. pffff

Risico zeer groot voor een second date ?... Collapse
Gebakjesman Gebakjesman wrote on 14 January 2022 at 19:56
Vandaag een bezoek gebracht aan deze toppers. Ze doen het echt voor hun plezier! De geldigheid druipt er van af. Dit was mijn eerste ervaring in een trio en K&M hebben me meegenomen. Te mooi om waar te zijn bestaat wel! Heren, zorg dat je vriendelijk, respectvol en gewassen en geschoren aankomt en je stapt echt even de hemel in! Ben je van plan om alleen maar te komen halen? Zoek verder. In dit geval: “it takes three to tango”. Lieve K&M, ontzettend bedankt voor deze geile ervaring, hij kan van mijn bucketlist af, maar wie weet zet ik een 2e trio met jullie er op??❤️?
Vandaag een bezoek gebracht aan deze toppers. Ze doen het echt voor hun plezier! De geldigheid druipt er van af. Dit was mijn eerste ervaring in een trio en K&M hebben me meegenomen. Te mooi om waar te zijn bestaat wel! Heren, zorg dat je vriendelijk, respectvol en gewassen en geschoren aankomt en je stapt echt even de hemel in! Ben je van plan om alleen maar te komen halen? Zoek verder. In dit geval: “it takes three to tango”. Lieve K&M, ontzettend bedankt voor deze geile ervaring, hij kan van mijn bucketlist af, maar wie weet zet ik een 2e trio met jullie er op??❤️?... Collapse
Rob8x8 Rob8x8 wrote on 5 December 2021 at 10:22
Hallo allemaal, Ik ben een paar keer in de wonderlijke wereld geweest van deze heerlijke dames . Wat eerst al opvalt is dat de compassie tussen de dames bijna voelbaar is , Heerlijk . Ik werd binnen gelaten door Natasja en ging even rustig bij Kim zitten . Maar ineens werd ik verrast doordat Natasja schuin voor mij kwam zitten in hele spannende lingerie, haar vrouwelijke lichaam zag er zo spannend uit dat je nog niet gaat kwijlen , haar borsten zijn zo prachtig en sexy en super hot . En toen viel ik in de volgende verrassing , zij wilde beide door mij gebeft worden , super geil natuurlijk om dit te mogen doen . Daarna volgde er nog veel hete en spannende geile dingetjes. Aan het van mijn tijd kreeg nog verdiende straf van Kim , terwijl ik genoot van het naakte uitzicht op Natasja die met haar... Read more
Hallo allemaal,
Ik ben een paar keer in de wonderlijke wereld geweest van deze heerlijke dames . Wat eerst al opvalt is dat de compassie tussen de dames bijna voelbaar is , Heerlijk .
Ik werd binnen gelaten door Natasja en ging even rustig bij Kim zitten .
Maar ineens werd ik verrast doordat Natasja schuin voor mij kwam zitten in hele spannende lingerie, haar vrouwelijke lichaam zag er zo spannend uit dat je nog niet gaat kwijlen , haar borsten zijn zo prachtig en sexy en super hot .
En toen viel ik in de volgende verrassing , zij wilde beide door mij gebeft worden , super geil natuurlijk om dit te mogen doen . Daarna volgde er nog veel hete en spannende geile dingetjes. Aan het van mijn tijd kreeg nog verdiende straf van Kim , terwijl ik genoot van het naakte uitzicht op Natasja die met haar donkere ogen mij indringend aankijkt en speelt met haar zelf , zij heeft ook Poppers in haar hand ,,, wie zou die krijgen ……
Liefs. A xxxx... Collapse
Daaaan Daaaan wrote on 12 October 2021 at 11:39
Hoi hoi Kim en Natasja . Wat zijn jullie toch een heerlijk stel. Ik kan jullie vertellen als je een top ervaring wil dan moet je bij deze 2 leuke dames zijn. Ze vechten nog net niet wie eerst de paal mag proeven en voelen. Meerdere keren klaarkomen is ook echt geen probleem tenminste als je dat kan ??. Het is met deze 2 dames ook echt gezellig ( er word ook gewoon gelachen ) je kunt zien dat ze echt genieten van elkaar . Maar natuurlijk ook van een echte harde pik. Ik moet zeggen een super ervaring . Echt een aanrader. Top
Hoi hoi Kim en Natasja . Wat zijn jullie toch een heerlijk stel. Ik kan jullie vertellen als je een top ervaring wil dan moet je bij deze 2 leuke dames zijn. Ze vechten nog net niet wie eerst de paal mag proeven en voelen. Meerdere keren klaarkomen is ook echt geen probleem tenminste als je dat kan ??. Het is met deze 2 dames ook echt gezellig ( er word ook gewoon gelachen ) je kunt zien dat ze echt genieten van elkaar . Maar natuurlijk ook van een echte harde pik. Ik moet zeggen een super ervaring . Echt een aanrader. Top... Collapse
Anoniem Anoniem wrote on 9 September 2021 at 16:51
Deze dames zijn niet alleen beeldschoon en geil, maar ook nog eens superlief. Die combinatie zorgt dat ik blijf terugkomen. En nooit spijt.
Deze dames zijn niet alleen beeldschoon en geil, maar ook nog eens superlief. Die combinatie zorgt dat ik blijf terugkomen. En nooit spijt.... Collapse
Sportman Sportman wrote on 8 September 2021 at 13:43
Wat een ervaring! Jullie zijn geweldig. Al heel wat keren bij jullie geweest, en dan zal ik ook blijven doen. Elke keer weer een feestje
Wat een ervaring! Jullie zijn geweldig. Al heel wat keren bij jullie geweest, en dan zal ik ook blijven doen. Elke keer weer een feestje... Collapse
Dave Dave wrote on 6 September 2021 at 20:01
Wat zijn jullie een heerlijk geil stelletje zeg !! Door jullie chemie en samenspel belande ik in de hemel en tegelijk aan me pik zuigen was een droom die uitkwam. Jullie hebben mij echt meegenomen in jullie avontuur. Bedankt en tot snel.
Wat zijn jullie een heerlijk geil stelletje zeg !! Door jullie chemie en samenspel belande ik in de hemel en tegelijk aan me pik zuigen was een droom die uitkwam. Jullie hebben mij echt meegenomen in jullie avontuur. Bedankt en tot snel.... Collapse
H_Hefner H_Hefner wrote on 13 August 2021 at 12:38
Wat een mooie website, maar een trio met jullie is nog veel mooier of eerlijk gezegd onvergetelijk. Wat een heerlijk nat uur was dat met jullie. Vol passie en geiligheid. Elke keer als ik er aan terugdenk, krijg ik weer een glimlach en begint er bij mij wat te groeien. Herhalingsgevaar? Jazeker! I'll be back! Bedankt Natasja & Kim xxx
Wat een mooie website, maar een trio met jullie is nog veel mooier of eerlijk gezegd onvergetelijk. Wat een heerlijk nat uur was dat met jullie. Vol passie en geiligheid. Elke keer als ik er aan terugdenk, krijg ik weer een glimlach en begint er bij mij wat te groeien. Herhalingsgevaar? Jazeker! I'll be back!
Bedankt Natasja & Kim xxx... Collapse
Amber Annabel Amber Annabel wrote on 15 July 2021 at 17:49
Nooit een trio maar wel een paar heerlijke feestjes met deze 2 fantastische meiden mee mogen maken ? jullie staan op mijn netvlies schatten ✨ Hou van jullie eeuwige geilheid ❤️ X Amber Annabel
Nooit een trio maar wel een paar heerlijke feestjes met deze 2 fantastische meiden mee mogen maken ? jullie staan op mijn netvlies schatten ✨ Hou van jullie eeuwige geilheid ❤️
X Amber Annabel... Collapse
Gebruiker x Gebruiker x wrote on 22 April 2021 at 13:33
Goedemiddag Natasja & Kim, Ik hoop dat we snel weer na de corona een afspraak kunnen inplannen. Zodat we weer heerlijk van elkaar kunnen genieten.
Goedemiddag Natasja & Kim,

Ik hoop dat we snel weer na de corona een afspraak kunnen inplannen.
Zodat we weer heerlijk van elkaar kunnen genieten.... Collapse
Admin Admin wrote on 22 April 2021 at 13:32
Hallo Allemaal, Welkom op de vernieuwde website van Natasja en Kim. Hier graag alleen maar liefde volle berichtjes geen haat en/of racistische opmerkingen naar elkaar. Wees respectvol. Geen spam Geen sexuele intimidatie Wees aardig
Hallo Allemaal,
Welkom op de vernieuwde website van Natasja en Kim.

Hier graag alleen maar liefde volle berichtjes geen haat en/of racistische opmerkingen naar elkaar.

Wees respectvol.
Geen spam
Geen sexuele intimidatie
Wees aardig... Collapse