Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
83 entries.
Baard Baard wrote on 2 May 2024 at 17:21
Vanmiddag Kim & Natasja voor het eerst getroffen. Die twee weten wat ze doen! Niet mijn eerste trio, maar ik heb nog nooit zo genoten! Het plezier in wat ze doen en de geiligheid spat er af! Mocht je deze recensies lezen omdat je nog twijfelt, twijfel dan niet langer en boek een sessie met deze gezellige, heerlijke en prachtige meiden. Tot gauw!
Vanmiddag Kim & Natasja voor het eerst getroffen. Die twee weten wat ze doen! Niet mijn eerste trio, maar ik heb nog nooit zo genoten! Het plezier in wat ze doen en de geiligheid spat er af! Mocht je deze recensies lezen omdat je nog twijfelt, twijfel dan niet langer en boek een sessie met deze gezellige, heerlijke en prachtige meiden. Tot gauw!... Collapse
Puk Puk wrote on 17 April 2024 at 19:59
Heerlijke stel. Deze dames ontvangen je al in geile lingerie. Was afgesproken in Apeldoorn Na een kort wasje aan de jongeheer ben ik tussen de lekkere dames gaan liggen. Daarna een beetje met elkaar gekletst en voor dat ik het was Kim me weer aan het pijpen tot ik klaar kwam. Een uur met deze dames is het echt waard en zo voorbij. Na me te hebben aangekleed heb ik nog naar het geile stel gekeken. Ze kwamen naar me toe en kreeg van beide nog een geile zoen. Al met al is het wel een stel dat voor herhaling vatbaar is. Ik kom zeker nog terug Kim ging daarna Natasja even lekker geil beffen. Toen ze klaar was heb ik Natasja even heerlijk geneukt tot ik klaar kwam. Even gauw weer wasje gedaa
Heerlijke stel.
Deze dames ontvangen je al in geile lingerie.
Was afgesproken in Apeldoorn
Na een kort wasje aan de jongeheer ben ik tussen de lekkere dames gaan liggen.
Daarna een beetje met elkaar gekletst en voor dat ik het was Kim me weer aan het pijpen tot ik klaar kwam.
Een uur met deze dames is het echt waard en zo voorbij.
Na me te hebben aangekleed heb ik nog naar het geile stel gekeken.
Ze kwamen naar me toe en kreeg van beide nog een geile zoen.
Al met al is het wel een stel dat voor herhaling vatbaar is.
Ik kom zeker nog terug

Kim ging daarna Natasja even lekker geil beffen.
Toen ze klaar was heb ik Natasja even heerlijk geneukt tot ik klaar kwam. Even gauw weer wasje gedaa... Collapse
Stelletje k&s Stelletje k&s wrote on 13 April 2024 at 19:46
Lieve Kim en Natasja. Wij hebben jullie gisteren op onze hotelkamer mogen ontvangen en het was in één woord geweldig. Ik heb jullie als verrassing voor mijn vrouw geboekt, en dat was erg spannend…. Maar direct bij jullie binnenkomst was het ijs gebroken en de spanning had ruimte gemaakt voor gezonde spanning…. Dat doen jullie erg goed. ? Mijn vrouw zou deze avond op nummer één staan en dat was niet tegen dovemansoren gezegd, jullie zijn samen met haar aan de gang gegaan en ze heeft oprecht genoten, iets later ben ik er lekker bijgekomen om vervolgens heerlijk met z’n allen te genieten en een heerlijke ongeremde avond te hebben waarbij niemand ook maar iets tekort is gekomen. Wij hebben oprecht heerlijk genoten en een onvergetelijke ervaring gekregen waar we nog lang van zullen genieten. We komen in de toekomst zeker bij jullie terug….. Super bedankt en tot snel.
Lieve Kim en Natasja.

Wij hebben jullie gisteren op onze hotelkamer mogen ontvangen en het was in één woord geweldig.

Ik heb jullie als verrassing voor mijn vrouw geboekt, en dat was erg spannend…. Maar direct bij jullie binnenkomst was het ijs gebroken en de spanning had ruimte gemaakt voor gezonde spanning…. Dat doen jullie erg goed. ?

Mijn vrouw zou deze avond op nummer één staan en dat was niet tegen dovemansoren gezegd, jullie zijn samen met haar aan de gang gegaan en ze heeft oprecht genoten, iets later ben ik er lekker bijgekomen om vervolgens heerlijk met z’n allen te genieten en een heerlijke ongeremde avond te hebben waarbij niemand ook maar iets tekort is gekomen.

Wij hebben oprecht heerlijk genoten en een onvergetelijke ervaring gekregen waar we nog lang van zullen genieten.
We komen in de toekomst zeker bij jullie terug…..

Super bedankt en tot snel.... Collapse
Bobby Bobby wrote on 15 March 2024 at 17:51
Hi, een tijdje geleden voor het eerst een kinky trio met deze mooie lieve dames gehad. Ze zijn wel lekker dominant. Helaas wel snel me hoogte punt bereikt. Maar zeker genoten van de dames.
Hi, een tijdje geleden voor het eerst een kinky trio met deze mooie lieve dames gehad. Ze zijn wel lekker dominant. Helaas wel snel me hoogte punt bereikt. Maar zeker genoten van de dames.... Collapse
Jean-Paul Jean-Paul wrote on 15 February 2024 at 20:30
Vandaag mijn eerste trio. Beetje gespannen aangekomen werd ik hartelijk onthaalt. Ze stellen je gelijk op je gemak. Even lekker onder de douche alles opfrissen en daarna op bed tussen de prachtige dames liggen. Ze gingen elkaar zoenen en daarna kreeg de jongeheer kusjes, likjes en verdween helemaal in de mondjes. Wat kunnen deze vrouwen pijpen. Natasja ging met haar heerlijke billen naar me toe op me zitten. Wat een uitzicht. Ik kon er niet lang van genieten want Kim drukte haar lekkere kale kutje op me mond. Dit was allemaal zo lekker dat ik veel te vroeg kwam. Later begreep ik dat dit een nieuw standje van Natasja was. Van mij mag je hem erin houden meid. Volgende keer blijf ik langer zodat ik Kim ook nog even neuken. Dames heel erg bedankt. Hopelijk tot snel.
Vandaag mijn eerste trio. Beetje gespannen aangekomen werd ik hartelijk onthaalt. Ze stellen je gelijk op je gemak. Even lekker onder de douche alles opfrissen en daarna op bed tussen de prachtige dames liggen. Ze gingen elkaar zoenen en daarna kreeg de jongeheer kusjes, likjes en verdween helemaal in de mondjes. Wat kunnen deze vrouwen pijpen. Natasja ging met haar heerlijke billen naar me toe op me zitten. Wat een uitzicht. Ik kon er niet lang van genieten want Kim drukte haar lekkere kale kutje op me mond. Dit was allemaal zo lekker dat ik veel te vroeg kwam. Later begreep ik dat dit een nieuw standje van Natasja was. Van mij mag je hem erin houden meid.
Volgende keer blijf ik langer zodat ik Kim ook nog even neuken.

Dames heel erg bedankt. Hopelijk tot snel.... Collapse
Pete Pete wrote on 10 February 2024 at 12:05
wat een ontzettend geil en gezellig uurtje. de dames kkomen klaar als vulkanen, zijn super verzorgt en geil om te neuken. en ze brachten me met z'n tweeën tot een onvergetelijke hoogtepunt. een top beleving. en we hebben alle drie ontzettend genoten. gaan we weer doen!
wat een ontzettend geil en gezellig uurtje. de dames kkomen klaar als vulkanen, zijn super verzorgt en geil om te neuken. en ze brachten me met z'n tweeën tot een onvergetelijke hoogtepunt. een top beleving. en we hebben alle drie ontzettend genoten. gaan we weer doen!... Collapse
Martin Martin wrote on 9 February 2024 at 08:00
Kim en Natasja hebben ons bezocht op hotel voor een vrijgezellenfeest. En wat een feest werd dat! Twee prachtige dames, super sociaal en een flinke dosis humor. Ze hadden een speciaal progamma voor onze vrijgezel in elkaar gedraaid. De vrijgezel even goed onder handen genomen op ons verzoek, en daarna nog een sensuele show van de dames zelf. Het was de kers op de taart van onze dag we hebben er ontzettend van genoten. Een aanrader voor iedereen die een leuk vrijgezellenfeest wil organiseren! Kim en Natasja nogmaals bedankt en bij een volgend feestje denken we zeker weer aan jullie:)
Kim en Natasja hebben ons bezocht op hotel voor een vrijgezellenfeest.
En wat een feest werd dat!
Twee prachtige dames, super sociaal en een flinke dosis humor.
Ze hadden een speciaal progamma voor onze vrijgezel in elkaar gedraaid.
De vrijgezel even goed onder handen genomen op ons verzoek, en daarna nog een sensuele show van de dames zelf.
Het was de kers op de taart van onze dag we hebben er ontzettend van genoten.
Een aanrader voor iedereen die een leuk vrijgezellenfeest wil organiseren!
Kim en Natasja nogmaals bedankt en bij een volgend feestje denken we zeker weer aan jullie:)... Collapse
randy randy wrote on 9 February 2024 at 06:48
beide dames zijn super schoon. zeer vriendelijk en de sfeer is top. Beide zijn erg respectvol en houden goed rekening met de wensen en behoefte van jouw. contact was super fijn en de date ook. Zeker voor herhaling vatbaar??
beide dames zijn super schoon. zeer vriendelijk en de sfeer is top.
Beide zijn erg respectvol en houden goed rekening met de wensen en behoefte van jouw.
contact was super fijn en de date ook.
Zeker voor herhaling vatbaar??... Collapse
Guus Guus wrote on 25 January 2024 at 16:39
Wat een super intense ervaring was dit! De tijd vloog voorbij en we hebben heel veel lol gehad. Volgende keer maar wat langer afspreken!
Wat een super intense ervaring was dit! De tijd vloog voorbij en we hebben heel veel lol gehad. Volgende keer maar wat langer afspreken!... Collapse
Anoniem Anoniem wrote on 12 November 2023 at 12:50
Zo, wat een ervaring was dit zeg. Wat spanning voor de eerste keer maar bij binnenkomst was die eigenlijk meteen weg. Wat een heerlijke meiden zeg! Wie weet tot een volgende keer als jullie weer eens in de buurt zijn.
Zo, wat een ervaring was dit zeg. Wat spanning voor de eerste keer maar bij binnenkomst was die eigenlijk meteen weg. Wat een heerlijke meiden zeg! Wie weet tot een volgende keer als jullie weer eens in de buurt zijn.... Collapse