Natasja & Kim

Ruim 6 jaar geleden ontmoette wij elkaar en het was liefde op het eerste gezicht!!!

Kim

is de dominante van het koppel..


25 jaar, vol Nederlands, blond haar en blauwe ogen met een cup C.. ze is 1.60 kort en kijkt ontzettend stout uit haar ogen.. Kim is de dominante van het heerlijke stel.. haar lekkere harde tepels mogen teasend gelikt en gesabbeld worden.. ze kan met gemak meerdere keren klaarkomen en dat merk, zie en voel je ook gelijk! Kim houdt van lekker diep pijpen met ontzettend veel spuug.. dit kan ze eindeloos doen en ondertussen wordt ze graag gelikt door Natasja.. Daarnaast zit ze graag bovenop en rijdt ze je pik zo gedreven dat je het moeilijk kan volhouden..

Natasja

is de switch van het koppel..


ook vol Nederlands, 27 jaar, donker haar, 1.85 lang, lekker bruin getint met heerlijke zachte grote borsten Cup E en ontzettend grote billen waar ze graag mee schud.. Alle rondingen zijn sterk aanwezig bij deze ondeugend kijkende dame met bruine ogen.. Ook Natasja houdt van deepthroat en zuigt je letterlijk de zevende hemel in.. haar tepels zijn gevoelig en ze houdt dan ook niet van hardhandig! Doggystyle is de lekkerste positie van Natasja want dan heb je een prachtig uitzicht terwijl Kim je ondertussen ook nog eens verleid.. kan je het volhouden denk je ?


Verwachtingen en beleid

Altijd discreet en met plezier

Wil je/jullie ons boeken dan kun je via de Whatsapp button met ons in contact komen...

We doen niet aan afdingen want we staan niet op de markt! Ook verwachtten wij respect dit dan zal ook worden teruggegeven naast een onvergetelijke ervaring !

We stellen het op prijs als je duidelijk je wensen en/of behoeften aangeeft zodat wij hier zo gericht mogelijk op kunnen reageren..

Je kunt altijd bij ons douchen en opfrissen, hygiëne is dan ook een vereiste!

Wij maken enkel en alleen discreet plezier en verwachtten dit ook van jou/jullie !!